Tara en Bono

Tara en Bono zijn onze twee hondjes, nou ja hondjes, twee Greys. Broer en zus, en allebei geboren op 1 juli 2005.

Tara

DSC_9617Onze kleine druktemakert. Wil overal altijd als eerste zijn, moet altijd bij ons liggen, ken maar 1 snelheid en dat is snel, maar owee als er een grote hond ergens loopt, dan kruipt ze ineens achter de benen van baasje of vrouwtje.

Heeft veel aandacht nodig, lijkt een stoer wijf, maar heeft eigenlijk een klein hartje.

Heeft Pee door haar Burn-out geholpen.

Tara is, na een kort ziekbed van 3 dagen, rustig ingeslapen op 5 oktober 2o16. Rust zacht lieve vriendin!

Bono

DSC_9650

Wij hebben nog nooit in ons leven zo een hond gehad, of maar gezien. Einzelgänger, een met een groot hart. Kwaad zit er niet in, en eigenlijk is hij een beetje een sukkeltje. Durft niets, kan geen brokken vangen, speelt nauwelijks, en als ie het doet is het 20 seconden, bijt niet, geeft alleen kusjes.
Zelfs toen hij zijn voorpoot brak, op een bijna onmogelijke manier, en er een stevige operatie aan zat te komen, wilde hij van geen kwaad weten. Het dier heeft pijn gehad, dat zagen we in zijn ogen, maar grommen, of zelfs maar bijtneigingen, die dan goed uit te leggen waren, kende hij niet.

Bij de dierenarts naar binnen, hij huppelde zowat. Karel Crama was zijn vriend, en die ging hem beter maken. Op de een of andere manier wist hij dat en ook Karel kreeg zoentjes van hem.

Bono leefde helemaal op toen Tara overleed, en werd een compleet andere hond. Buiten vrolijk en nieuwsgierig naar andere honden, en binnen was hij veel meer bij ons.

Bono is overleden op 22 augustus 2017.

Rust zacht trouwe vriend!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *